KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT - Arif Balduk Ortaokulu

FUTSAL ŞAMPİYONU ARİF BALDUK ORTAOKULU

İFTAR PROGRAMI

KARATE ŞAMPİYONUMUZ

dillerin birbirleriyle olan kaçınılmaz etkileşimleri

sözlü edebiyat

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ

ACI ÇEKMEK

eş anlamlı kelimeler

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda coşkulu bir şekilde kutlandı. Program, günün anlam ve öneminin belirtilmesiyle başlayıp öğrencilerimizn  şiir ve oratoryo gösterileriyle devam etti.  Cumhuriyetin ilanının 96. yılını kutladığımız bu günde Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyoruz.

Ktap ve kültür fuarı gezimizden görüntüler.

Tem

Millî Eğitim Bakanlığı Okul Öncesi Eğitim ve İlköğretim Kurumları Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 10/07/2019 tarihli ve 30827 sayılı Resmî Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girmiştir.

Şbt

Dünyadaki en kapsamlı uluslararası öğrenci başarısını değerlendirme çalışmalarından birisi olan TIMSS sınavlarına bu yıl iki sınıfımızla birlikte biz de katılıyoruz.

Kas

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 80. yıl dönümü anma töreni yapıldı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, ülkemiz

genelinde olduğu gibi ilimizde de düzenlenen

törenlerle coşku ile kutlandı.